The Oscars update

 

 

Charlize Theron med kortkort hår, men ser utrolig flott ut! Solbrun hud og antrekk i lys tone bestående av topp og tilhørende gulvlangt ettersittende skjørt! Fin kombinasjon!

Den lille 9-åringen, Quvenzhane Wallis , som er den yngste skuespilleren som noen gang har vært Oscar-nominert gikk nettopp på den røde løperen med en mørkeblå kjole som hun valgte bl.a. fordi den var "fluffy" og det er hennes favorittfarge. Til tross for den store eventen som domineres av voksne, hadde hun med seg en fluffy veske som ser ut som en hund. How cute! Hun er jo fortsatt et barn, selv i ballkjole og på Oscarutdeling. 

Jennifer Lawrence i en fin lys kjole fra Dior Couture. Ikke rart hun valgte antrekket sitt der, den er nemlig helt fantastisk. Anbefaler å skjekke den!

 Anne Hathaway i pudderrosa kjole fra Prada. Kjolen har åpen rygg med pyntede stropper og splitt bak. Man kan se at hun prøver å spare ut håret etter innspillingen til Les Miserables. Men takket være denne filmmusikalen er hun også nominert til beste kvinnelige birolle.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits