Husk Valenine's - tips!

Husk Valentine's Day 


Apropo "love" (se mitt forige blogginlegg), kom jeg på at det er Valentine's Day i morgen, 14. feruar!! Og, ja, dere rekker det fint hvis dere vet hva du skal ha! 

Jeg synes alltid det er så vanskelig å finne på noe til guttene. Og tviler ikke ett sekund på at de fleste jenter synes det samme! Men siden jeg er jente selv, kan jeg jo komme med noen tips til guttene i alle fall. Vel, egentlig så synes jeg de har mye forsprang siden det er såå mye lettere å finne ting til jenter! Urettferdig? Ja..

Tips til guttene kommer her:

-Noe du aldri kan bomme med er selfølgelig noe av metall og gjerne med stener - jeg snakker selfølgelig om smyker. Det innebærer også perler (dersom det er hennes stil), ørepynt (hvis hun har hull i ørene) og klokker. 

-Parfyme kan være vanskelig å velge riktig, så pass evt på å få med deg byttelapp hvis du ikke vet at det er den spesifikke typen hun ønsker seg.

-Det samme gjelder vel egentlig sminke også. Alle jenter trenger lip gloss f.eks. Men ikke alt innen sminke passer til alle. Husk byttelapp.

- SPA er noe alle trenger i blandt. 

-Vesker, gjerne designervesker

-Sexy undertøy er klassisk til Valentine's. Men viktig å vite strørrelsen.

 -Blomster, of course.

-Fin kjole.  

Det jeg tror drømmen til mange jenter også er, er at man får en pakke med en fantastisk kjole og et kort. Hvor det f.eks. står "meet me downstairs" og så venter han med fremkomstmiddelet (hyggelig bil/limo/helikopter) før man drar og spiser en fin middag ;) hihihi. Denne idéen kan man selfølgelig oppgradere, fantasien setter grenser ;)

Og ikke prøv å snike dere billig unna ved å srive et koselig kjærlighetsbrev. Ja, vi setter stor pris på sånt. Da må dette evt komme i tillegg.

En kort oppsumering/huskeliste: Husk byttelapp i tilfellet gaven din skal byttes, alltid greit å kunne størrelsene hennes, koselig kort/kjærlighetsbrev bør komme i tillegg. Lykke til!

 

Hva og hvor:

Urmaker Bjerke f.eks. fører bl.a. Bvlgari-smykker/klokker

Lagaard Juveler fine smykker

Kicks sminke og parfyme fra diverse merker

Colosseum SPA dere kan nyte tiden sammen

Louis Vuitton vesker og andre gavealternativer

Hermés tilbehør og vesker

Høyer Luxury fører fine vesker og kjoler som f.eks. fra Hervé Léger

Kathrine Nørgård har fine kjoler 

Marlies Dekkers  trendy og kult undertøy

Lingerie Lounge i 1.etasje på Steen&Strøm med fint undertøy

 

Xoxo, J

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits