1932 Chanel

CHANEL FINE JEWELRY 80 ÅR

Viste dere at for akkurat 80 år siden i november 1932 ble Chanel Fine Jewelry født? Eller "Bijoux de Diamats"  som det ble kalt.  I den anledning har de selfølgelig kommet ut med en jubileumskolleksjon "1932" av 80 diamantfylte smykker. 

Gabrielle Coco var så fasinert av diamanter og uttalte den gangen at "its density represents the greatest value for the smallest size". (Altså at diamantstenens tetthet representerer den største verdien for den minste størrelsen). Hun var også fasinert av artrologi og "Kometen" har vært et ikonisk smykke siden starten. Den har blitt laget i ny verson ti 1932-kolleksjonen. Den nye 80-års kolleksjonen er også, som den originale inspirert av stjerner, kometer, solen, fjær, frynser, fontener og sløyfer.Originalen fra 1932 og ny versjon. Det nye smykket er av 18 karat hvitt gull og 14,8 karat rund diamant

 

Jeg synes jeg husker jeg hadde også lest at Coco selv likte også perlesmykker som ikke nødvendigvis var ekte. Men selfølgelig, hvem er det som ikke liker ekte varer? Diamons are girls best friend..! ;)

Xoxo J

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits