Breakfast at Kicks´

BREAKFAST AT KICKS  (ikke Tiffany´s denne gangen altså)

I disse dager var jeg på frokost hos Kicks og fikk en god dose med oppdatering for sesongen. Kicks selv har nemlig kommet ut med sin egen make-up linje. Denne er nøye satt sammen av produkter utviklet til å dekke de nordiske kvinners behov. Etter en omfattende skjønnhetsundersøkelse hvor totalt 3000 kvinner deltok, sitter de nok med gode kunnskaper. Og det er godt å vite at det er nettopp de nordiske skjønnhetsrutinene som er i fokus ettersom undersøkelsen ble foretatt kun i Norge, Sverige og Finland. Bl.a. ble det også avdekket av norske kvinner sminker seg fordi det gjør dem gladere. Tenker jeg over dette er det jo i grunn sant. Det de fleste ønsker er å korrigere mørke ringer rundt øyne og hele 47% synes det er ok at menn bruker ansiktskrem. Så der har menn noe å bemerke seg også! ;) 


Jeg fikk også en oppdatering i årets trender. Nå er det jo julebordsesong! Og i år skal man ikke akkurat være sjenert når det gjelder makeup, bare så det er sagt.

Øynene kan får lov til å skinne med masse glitter i form av øyenskygge og eyeliner. Nå kan du velge en av delene eller begge hvis du skal på fest. Og med glitter mener jeg GLITTER - tenk paljetter!

Det er også lov å samtidig gå for skinnende hud. Da er det ikke meningen at du skal se ut som en discokule, men litt glød er bare lekkert! Pass på at det produktet du velger passer din hud og alder. I ung alder kan man bruke en foundation som inneholder glød. Opp til 45-50 går det fint med skiny hud, men etter det bør man misnke på det, råder make-up artistene. Min mening er at alt er lov så lenge det passer ditt ansikt. Har du mye hengende hud og en del rynker, trenger du ikke å skinne på de områdene. Fremhev heller andre ansiktspartier ved hjelp av highlighter (stick, eller andre varianter hvor du kan påføre kun på enkelte områder).

Husk også å ta solpudder eller noe annet som gir glød til huden også utenfor ansiktet. Spesielt er det viktig å få balande på halsen og i utringingen. Det vil da se mer naturlig ut også. Jeg synes det er sexy å ha litt ekstra highlighter på krageben og på skuldre dersom de ikke er dekket av kjolen. 

Til slutt må vi også nevne lepper. I år kan man velge om man vil ha fokus på øyne eller lepper - eller gjerne begge deler. Så bruk gerne farger på leppene. Du kan bruke leppestift og lip gloss. Et godt tips som kan komme med på julebordet er å ikke undervurdere lip liner. Jeg tror mange glemmer eller ikke orker å bruke den. Men når vi sitter og spiser og drikker er det fort gjort at leppestiften forsvinner med maten. Make-up artistene råder å fargelegge hele leppene med lip liner sån at den er der som et sikkerthetsnett selv om leppestiften forsviner. For da blir det minde synlig at den forsvant. Da kan du gjerne ha lip liner i samme farge som du har på leppestiften eller en tone ned/opp. Det er lett å skaffe en farge som passer dersom du går etter samme make up merke som leppestiften din er fra. Da er jo make up´en tilpasset til å kombineres sammen med resten av sin kolleksjon.

 

en deilig håndkrem fra Kicks med vanilje og kokkos-duft

våt eyeliner med glitter som jeg også ble sminket med! Love it!


Bildet er hentet fra klikk.no (http://www.klikk.no/kvinneguiden/mote/article797899.ece)

resultatet


Produkter jeg fikk med meg hjem! Blir en del å teste ut nå! - Ikke det at det gjør noe altså ;)


Med ny neglelakk fra Kicks i fargen Jewel of Denial

 

Håper alle er nå oppdatert og er klare for julebordet!

Xoxo Julie 


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits