Chill Out, Diesel Female Apartment

I går var det middag med Chill Out-tema og selfølgelig ChillOut-vinen. Da samlet vi oss på Diesel Female Apartment i regi av Gambit PR, hvor det meste var selfølgelig fra Diesel og er mulig å bestille. (Det gjelder også mange av møblene). ChillOut har også egen musikk som man kan høre på når man nyter vinen. Jan Tørresen fra MTV har også laget en ChillOut-spilleliste som varer i 3 timer. Denne ligger ute på Spotify.

 

Her ser man at vi har fått to glass med vann på hver. Det er nemlig ett glass med vann fra flaske og ett glass med vann fra springen. Grunnen til det er at vi skal kunne teste ut og se hvilken forskjell det er når man drikker vin. Flaskevannet er mye bedre å drikke til vin. Smaken blir mye klarere. Og til veldig krydrete rødvin passer falskevann med kullsyre i best.

En annen ting, er at man helst ikke skal vaske vinglass med vanlig rengjøringsmiddel. Man må bruke noe annet for at duften av vin skal være som den skal når du lukter på den fra glasset.


Rosévin (ChillOut Rose) til skalldyr. Denne, som de andre vinene vi fikk smake fra Chill Out, var utrolig nydelig. Denne rosévinen passer også fint til å drikke alene. Nå er jo sommeren på vei også - høysesong for rosé! :D 
Så blir det vitvin til fisk (ChillOut Chardonnay)Rødvin til kjøtt og pasta (ChillOut Cabernet Sauvignon)

En dypere rødvin til skjololade eller mørk dessert (ChillOut Shiraz). Vi fikk servert nydelig skjokolade! Det er vist sånn at når man skal velge vin til dessert så skal man se om desserten er lys eller mørk. De mørke dessertene som skjokolade er som regel søtere enn de lyse, f.eks. frukt. Da ska vinen være motsatt på smak; mørk dessert går til en vin som ikke er for søt, gjerne med dybde. Til lyse desserter passer en vin med mer søtlig smak til.

 kuuuul veske fra Diesel

Digger disse Dieselbrillene!

 Antrekk: silkeskjorte fra Ted Baker, topp Topshop, bukse John Galliano, veske Carlo Pazolini, stor ring fra River Island, øredobber, armbånd og perlearmbånd(som egentlig er et smykke) laget selv, begge smykkene rundt halsen laget selv.

 

 

Vil også minne om at det er fortsatt ikke for sent til å stemme på meg i Brun & Blid-konkurransen. Og jeg trenger mange stremmer før utgangen av denne måneden (mars 2012). Gå inn på linken og stem ved å trykke på "Like" oppe til høyre.

http://www.brunogblidmodell.no/submissions/julie-sara/

Dere må gjerne dele den med andre også;)

Chill Out, Xo J ;)

3 kommentarer

10.04.2012 kl.17:54

fine bilder og skrevet ganske så intreffende..!

Julie Sara

10.04.2012 kl.22:21

Tusen takk :)

Chioma

15.04.2012 kl.22:40

Morsom kveld. Det var hyggelig å hilse på deg :)

Skriv en ny kommentar

hits