The Oscars 2012

Alle skal ha en mening om antrekkene til stjernene under Oscar-utdelingene. Men noen antrekk faller inn under sin egen kategori - man vet ikke helt hva man synes om dem. Jeg har i alle fall noen meninger.. Det handler ikke bare om kjole lenger. Riktig hår, sminke og tilbehør må til for å gjøre et antrekk komplett, og ikke minst holdningen. Mange designere sponser stjernene helt eller delvis når det gjelder kjoler. Det er jo selfølgelig for at de skal være en levende reklame. Men hvilken reklame vil det være hvis personen ikke kan posere og ødelegger kjolens uttrykk med feil tilbehør..? Det hender det også, men de fleste får kjolen til å skinne ekstra..

 


Måtte selfølgelig behynne med den store stjernen, skuespilleren Meryl Streep. Hun er en dame som har kommet godt opp i årene, da blir også kjolevalget desverre mer begrenset. Her har hun valgt en nydelig kjole som passer hennes alder og kroppsfasong, hudtone og hårnyanse (etter min mening). Tibehør og sminken er heller ingenting å si på. Poseringen fremhever kjolens karakter. Skjekk skoene på bildet under. Bravo Meryl!
Kjæresten til George Clooney i nydelig kjole som passer hene perfekt. Poseringen er viktig når du har en slik kjole.


Hun er ikke en av de tynneste i Hollywood, hun har former. Og når man har en midje er det fint at hun velger en kjole som markerer den. Samtidig får hun en fin figur grunnet at stoffet er samlet og legger seg rundt hoftene og blir smalt nede. Og når kjolen er et smykke i seg selv gjorde hun det riktig ved å ikke ha så mye annet tilbehør.


Fin kjole som minner meg om Kristian Aandeviks arbeid. Kanskje det er hans? Legg merke til at detaljene som er bronsjefarget matcher hårfargen hennes. Passer også fint til hennes hudtone. Men ang poseringen så er ikke den den mest vellykkede. Det først man legger merke til er skuldrene. Spesielt når de er så godt synlige i denne korsettkjolen. Kjolen er laget for å vise frem former i overkroppen, bode med fasongen og med mønsteret. Synes det er synd at hun ikke klarer å vise frem denne kjolen fra sin beste side.


Angie.. med den mye omtalte kjolen og benet. Kjolen har fin tankegang, men det er så mye tungt stoff. Kan tenke meg at den var litt tung å bære også, ikke rart at hun prøvde å lufte dette benet. Splitten er jo ganske høy, så låret ville også ha vært synlig om hun ikke stakk ut benet like mye også. Men hun har jo fin kropp. Ettersom det er så mye stoff og hun har langt hår som virker som et slags tilbehør i seg selv, synes jeg hun gjorde det riktig ved å ikke ha så mye annet stæsj. Sminken spiller inn også.


Her synes jeg det var en kul kombinasjon av farger. Flere og flere som har skjønt at det ser bra ut når antrekket er i samme farge som håret og håret blir et tilbehør til antrekket. Tilbehøret passer til stilen også.


Jennifers mye omtalte kjole ser vi her. Og man skjønner det fort når man ser den. Ja, den er litt gjennomsiktig. Og den har stor utskjæring. Enkelte har omtalt kjolen som horete.. Men er den egentlig det? Den ser i alle fall ikke billig ut. Og den får heller ikke til å se Jen se billig ut heller. Hun bruker klassisk fint tilbehør med håret elegant satt opp. At den har en stor utskjæring foran er jeg enig i. Men den viser ingenting til tross for at mange hevder hun hadde puppeglipp. Etter min mening kunne hun ha dekket brystene litt til, men det er akkurat på grensen. Hun har helt sikkert en dobbeltsidig teip som holder kjolen på plass også. Når det gjelder hennes kropp, så er kjolen perfekt til å vise frem hennes former som hun er så godt kjent for. Og når det har blitt en del av hennes varemerke kan hun jo ikke skjule det heller! Hun er også velig lav, selv med høye sko. Stripene på kjolen får hennes ben til å se lenger ut. Det er bare visuelt, men se hvor bra hun ser ut på bilde! Synes kjolen er fin og hun er en diva som er vant til store omtaler.

Ellers ser det ut til at lysegrønt/mint/turkis vil være en stor hit denne våren:


Elsker denne fargen!


Nydelig kjole og fin posering. Fargen passer fint til hennes hårfarge som er motsatt på fargeskalaen. Men synes hun kunne ha satt opp håret litt annerledes. For det første så ser det bare rart ut. For det andre så passer det ikke til hennes ansiktsform. Det ødelegger desverre.


Fint fint. Hun ser ut som -og ser ut til å føle seg som en gudinne! Bare se hvordan hun stråler. Legg merke til utskjæringene på sidene! Det er noe som har vært inn den siste tiden. Og den ellers så typiske kjolen får en ny vri.  


Det var ikke alle som var like heldige med sitt antrekk denne gangen heller.. Vet ikke hvem som har laget denne kjolen, men ved første blikk så minte den meg om en svart søppelsekk.. Hun har heller ingen tilbehør som spriter den opp. Den vesken hun holder holder ikke til å løfte søppelsekken her. Det føles som om sminken, håret og vesken går i ett med kjolen, og da blir alt bare grått. Skal hun i en begravelse etter prisutdelingen? Heller ikke holdningen er noe bra. Synes synd på dama. Når man først bruker et sånt materiale til å lage kjole kan man i alle fall finne på en kul fasong til den. Stoffet ser ut til å være litt stivt og da kan man finne opp noe artistiskt i det minste.
 

En liten oppsumering: gull/sølv/bronsje er det som går igjen og er ennå inn fra vintersesongen. Ser ut som den nye trenden dette halvåret blir lyse farger, spesielt MINT! Butikkene her i Norge har allerede fått inn noe i denne fargen ;)

Én kommentar

Silje Lilleås

29.02.2012 kl.13:33

Jeg synes faktisk de aller fleste kjolene over var grusomme! :p

Skriv en ny kommentar

hits