Sannheten om frihet

Sannheten om frihetHelt siden i dag tidlig har det vært umulig å komme igjennom til en veninne da jeg prøvde å ringe. Jeg fikk aldri noe pipetone, så jeg sendte melding. Noen sec etter får jeg beskjed om at meldingen ikke ble sendt. Jeg prøver et par ganger til uten å lykkes. Jeg begynner å bli bekymret for om noe er alvorlig galt med min telefon. Den har jo vært periodisk ustabil den siste tiden. Jeg prøver å ringe til noen andre.. Men ingen pipetone da heller. Så begynner jeg å lure om ikke folk kan nå meg også. Jeg setter meg ved PC'en og ber en kompis om å ringe meg. Åh selfølgelig, nå går det ikke ann å ringe meg heller. Jeg blir fortvilet. Hva gjør man? Kan jo ikke sitte ved PC'en å prøve å nå folk via nettet/facebook. 

Vi har ennå ikke kommet så langt at alle er registrert på facebook, ikke alle skjekker den så ofte. Og heller ikke alle har installert appen facebook messenger. Alt dette gjør det vanskelig for meg å nå de jeg vil nå. 

Noen sier at de føler seg fri når de kan slå av telefonen og bare nyte tilværelsen. Det er godt mulig. Men når tilværelsen i mitt tilfellet er en hverdag, ønsker jeg å ringe andre for å lage avtaler - for så å nyte tilværelsen. Frihet etter mitt syn er å kunne ringe venner og andre når jeg vil, og ikke å sende en mail og vente kanskje helt til neste dag til jeg får et svar om de vil møte meg i dag.. Friheten er å kunne slå på telefon når du selv ønsker det og få kontakt med de du vil. Det er å kunne slå av telefon når du selv vil det og samtidig vite at du kan slå den på og ringe noen igjen når som helst.

Så nå når mobilen ikke fungerer føler jeg meg mer stresset enn noen gang som da mobilen fungerte..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits