Golden Globe 2012

Da var det den årlige eventen Golden Globe igjen. Det er en viktig prisutdeling, så stjernene planlegger valigvis lenge og nøye sitt antrekk før de viser seg frem på rød løper. Det har nemlig mye å si og de fleste ansetter en stylist. Alltid spennende å se hva de finner på. Men om det alltid fungerer er ikke sikkert.. Her er noen av antrekkene:

 

FINE ANTREKK


Angelina Jolie i Atelier Versace - Perfekt valg av kjole, sminke, hår og tilbehør!  Kjolen har en slags perletone som passer hennes hudtone og den røde tonen i innslaget. Perfekt. En av mine favoritter!

Nydelig farge og struktur på kjolen. Jeg liker at de har valgt å bruke den rubuste strukturen kun der man ikke har former. Hadde de valgt å ha den over hele kjolen, kunne det fort sett ut som at man har lagt på seg et par kilo.

 


Charlize Theron, som hadde hovedrollen i filmen Monster ser alt annet enn monster ut i virkeligheten. Hun er også tidligere modell. Og de siste årene har hun frontet parfymereklamen J'Adore for Dior. Her er hun i en kjole fra Dior Couture. Fargen på kjolen fremhever hennes egen hudtone, og er sexy uten å avsløre for mye. Ang tilbehør, jeg elsker denne hårbøylen! Kanskje den er dekket av diamanter?

Det var i alle fall flere som hadde på hårbøyle på Golden Globe i år. Ser ut som den er på vei in. Me like!

 


Fint snitt i kjolen her viser hennes figur på en god måte. Sminken passer kjolefargen. Legg merke til den trendy leglelakken.


Heidi Klum i Calvin Klein. Kjolen hadde ikke vært helt den samme uten det store smykke med matchende ringer.

Ser ut som nude-fargen er også på vei in.


Klassisk Hollywood. Elsker stilen.


Nude igjen, samt trendy med glitter og fjær. Her har vi også et annet eksempel på at håret er en del av tilbehøret. Kanskje hun har blitt inspirert av Rihanna.. Bare se nedenfor fra Rihanna rødhåret tid:


(Dette bilde er ikke fra Golden Globe)

 


Nude kjolefarge igjen.. Og igjen lurer jeg på om stjernene blir inspirert av hverandre.. Selv om dette er en normalversjon av kjolen så minner dette kjolevalget meg om den Lady Gaga bruker som sceneantrekk og i Bad Romance-videoen. Denne ble smeltet om og er av silikon:


(bilde er ikke fra Golden Globe)

 


Nicole Kidman ser nydelig ut i denne kjolen fra Versace! Og som vanlige, Versace har beregnet hver milimeter på kjolen riktig. Ser dere at detaljene på kjolen tar igjen hårfargen?

 


Elle MacPherson i Zac Posen. Hun er flink til å velge kjoler etter hennes kroppsfasong. Hun har i alle fall ingen grunn til å skjule den heller!

Når det var tid for afterparty skiftet hun til denne kjolen:


Elsker denne! Legg merke til strukturen i kjolen som "former" kroppen! Denne er en klar favoritt hos meg :D

 


Kyle fra The Real Housewifes of Beverly Hills. Ikke mange kan bruke sånne halsbånd-smykker og se bra ut i dem.

 


Madonna i kul kjole. Fint å se at også de som har tilgang til frisør 24/7 har ettervekst. Det ser også ut som om hun har BH med stropper under. Vet egentlig ikke om hun trenger den siden kjolen er av tykt stoff som også sitter tett. Men kanskje det var meningen? Kjolen i seg selv er jo litt røff + at hun kjører litt rocka stil med skinnhanske på den ene hånden og stort kors som smykke. 
Kim Kardashian fra Keeping up with the Kardashians har på klassisk sort kjole med blonder, men med en trendy snitt i skuldrene. Hun er flink til å posere på en måte som understreker hennes timeglass-figur. De fleste vil passe til denne poseringen. Synes det var bra valg av hårfrisyre og ørepynt. Kjolen er en av mine favoritter!

 


Nicole Richie ser nydelig ut. Håret, sminken, tilbehør, kjolen - ALT! Tenk at hun er tobarnsmamma. Selv er hun adoptivdatter til Lionel Richie og tidligere bestevenn med Paris Hilton. Hun var også med i realityserien sammen med Paris - The Simple Life.

 Liker fargekombinasjonene her - hår- og hudtonen til lavendelkjolen og grønt tilbehør i riktig fargetone på øreringene og ringen. Kunne bare ha valgt en annen veske.

 

ANTREKK JEG IKKE HELT SKJØNNER
Juliana Rancic TV-vertinne og en av show-vertinner i Fashion Police hos kanal E!  brukte to kjoler under prisutdelingen. Jeg synes hun kunne ha tatt bedre valg denne gangen. Og kjolene ligner på hverandre i snittet på toppen. Synes hun var uheldig med å dekke til hele halsen. Det får halsen hennes til å se kortere og tykkere ut noe den absolutt ikke er fra før av. Hn er jo ganske slank. Skulle nesten ha trodd at hun skjuler halsstøtte under. Evt kunne hun ha brukt et par avlange øreringer for å redusere den effekten de halsdekkende kjolene gir henne.
Jeg liker hårbøyler generelt, men vet ikke om den passer inn her helt. Jeg ser desverre ingen sammenheng mellom kjolen, tilbehøret og selve dama - heller ikke neglelakken. Vet ikke hvorfor hun har valgt den fargen. Det ser ut som hun har valgt alt hun har på seg helt tilfeldig uten å tenke igjennom noe som helst. Men bruker man ikke hodet blir resultatet vanligvis ikke så bra heller.


Hvem har latt denne stakkars kvinnen bruke denne kjolen på Golden Globe? Tilbehøret er fin, men håret og kjolen får henne til å se eldre ut. Kjolen minner meg om bestemorklær og landlige tilværelser. På GG er det lov å være glamorøs!


Har du hengebryster burde du i alle fall bruke de usynlige triksene som finnes til å holde de oppe, spesielt med en sån åpen kjole hvor man ser at brystene henger.

 


Kjolen i seg selv er OK. Men i helheten er hun nesten usynlig. Alt sklir i ett. Nesten ingen synlig tilbehør, nesten ingen sminke, håret er nesten av samme farge som resten. Ingenting gir kontraster. Hun kunne nesten like godt ha tatt på seg hudfarget bestemor-undertøy og kommet rett ut fra sengen.

 


Og så dette antrekket da.. Uheldig kombinasjon. Denne kjolen under som vi nesten ikke ser, og jakken ville nok ha sett mye bedre ut hver for seg. Og skal man bruke denne jakken ville jeg ha valgt noe annet under, hvis hun absolutt måtte ha den på.

 

Dersom dere vil se flere antrekk kan dere gå inn på hjemmesiden til den engelske Vogue HER. Der er det også mulig å zoome inn på bildene og se entrekkene mer detaljert. ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits