Tips til neglelakkfjerning


 

Jeg tror de fleste jenter sliter med rester fra neglelakken etter at man har prøvd å fjerne den. Og spesielt når man ikke har tenkt å ta på ny og minst like mørk neglelakk med det første, vil restene synes godt. Har man lakket neglene selv hender det at man bommer litt utenfor og ikke får fjernet det før det tørker.

I mitt tilfelle prøvde jeg å fjerne en svart neglelakk og ha en hviledag eller to for neglene uten noe på. Men etter å ha fjernet neglelakken var det fortsatt rester igjen uansett hvor mye jeg gnidde. Og fra avstand så det ut som om jeg var møkkete under neglene og neglebåndene. (Jeg hadde jo prøvd å forte meg under påføring av lakken dagen før...) Da holdt jeg hendene i varmt vann i 30-60 sec før jeg prøvde meg med bommulspad og fjerner igjen. Det var plutselig så mye lettere å få fjernet ALT. 

Jeg tenker det er det samme prinsippet; man putter hendene i vann før man skal få de behandlet eller at man får damp i ansiktet for at porene skal åpne seg og ansiktsmasken skal trekke inn bedre. Altså - man bruker fukt for å få ting lettere på - da kan man også bruke fukt til å få ting lettere av!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits