Lifestyle Telenor Arena

Da var det igjen tid for den årlige messen Oslo Lifestyle på Telenor Arena. I år foregår den 13-15 januar. Jeg dro dit på åpningsaften, fredag den 13. De tre timene vi var der gikk så fort! Det er så mye å få med seg. Jeg var jo i godt selskap med jentene mine, men traff på mange venner på stedet også.

Livsstilsmessen har det meste og har mange gode tilbud. En av mine veninner som var med fikk bleket tenner på messen for ca 1300 kr, mot vanlig pris i salong på ca 4000. Det tok 20-30 min. Resultatet var fint og jeg vurderte å gjøre det samme. Men det var for lite tid.. hihi ;)

Det var også flere stands med motorkjøretøy, smykker og hudpleie. Mye gøy med andre ord! Det er absolutt å anbefale å ta seg en tur på messen. Dere kan dra dit denne søndagen, 15. jan. hvis dere vil slippe å vente i 12 måneder til neste gang. Her er noen av mine minner fra årets messe:

 

 Sitter og venter til jentene blir klare

fellesbilde av oss ved ankomst


 

Er de ikke fine? Skjekk den diamanten på toppen av pinsetten i midten, dette er verdens dyreste pinsett, Fred HameltenDet var mye godt å finne på standen til Hancock Cupcakes :P En ny krem for mennHer er to av tre grunnleggere til den nye maskuline kremen Bad Norwegian. (Jeg regner med at prisen på bildet er messetilbud). Kremen er for menn og er utviklet for å tilføre huden fuktighet også fra andre kilder enn kremen selv. Har du kremen på skal den også trekke til seg fuktighet fra f.eks. fra luft og binde den inn i huden.

Denne skjønne skapningen var også med på messens åpningsaften

 
Trenger du litt energi for å "kjøre" videre? Lad opp med Conino Lamborghini


 Yes, da kjører vi videre til afterparty ;) hihi


Afterparty på Soliis

Så fredag den 13. er absolutt ingenting å frykte for til neste år for min del. Tror det blir bare bedre og bedre! ;)

Xoxo Julie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits