Øyenbryn

Det er tirsdag kveld. Jeg sitter og nyter en kopp te og småspiser på noen lakrisstenger. Er ganske fornøyd med dagen i dag!

Etter å ha "spart" ut mine øyenbryn for at de skulle være mer naturlige fant jeg ut at nå er det nok. Det naturlige er ikke alltid pent. Time for some change!! Og tanken blir til action. Etter å ha hørt skryt og sett hvor mye øyenbryn kan forvandles, bestemte jeg meg for å bestille time hos Fred Hamelten som jobber på Jan Thomas Studio. Og jeg var heldig som fikk time dagen etter. For han har nemlig venteliste helt frem til neste år! (Ja, jeg vet. Et nytt år har nettopp begynt). Men neste ledige time har han i 2013, med mindre det kommer noen avbestillinger. 1 1/2 års ventetid er vanlig hos han. Ta en titt på bloggens hans, så skjønner dere mer. ;) øyenbryn.no/

Jeg var veldig spent og gledet meg til å prøve ut dette. Jeg har jo aldri nappet bryn med tråd før. Hihi :P


FØR


UNDEVEIS - farging av bryn


ETTER


Etter - med Fred Hamelten :) Happy!


Freds egne pinsetter. Han har flere varianter i tillegg til disse, gullbelagte og med diamanter. Jeg fikk se noen bilder og de var nydelige! <3 Pinsettene kan kjøpes i salongen Jan Thomas Studio (eller på nettet?)


Fred er også på forsiden av siste utgaven av magasinet Lifestyle hvor han beskrives som øyebrynskongen. Kanskje ikke så rart - etter mange års erfaring og nappet bryn til flere kjente mennesker.

Lifestyle Magazine kommer til å holde sin årlige livstilsmesse på Telenor Arena 13.-15. januar. Skjekk magasinets hjemmeside for mer info: lifestylenorway.no. Fred kommer selvsagt til å være der. Jeg tenker å ta meg en tur, nå har jeg jo fått noen billetter også! ;)

Xoxo Julie

2 kommentarer

linda-mari

03.01.2012 kl.23:10

Fred er kjempeflink!

Julie Sara

03.01.2012 kl.23:28

I know ;)

Skriv en ny kommentar

hits