Testing products

Nye prøveprodukter


Da har jeg nytt proskjekt på gang igjen. Var innom Oslo City tidligere i dag egentlig for å se på ansiktsoljer. Men så endte jeg opp med flere prøveprodukter istedenfor. Jeg tenkte egentlig å se på oljer fra Darphin som er et av mine favorittmerker innen hudpleie, men Magic hadde vist sluttet å føre merket. (Det finnes jo på bl.a. Face It, men dit orket jeg ikke å dra i dag). Da fikk jeg med meg oljer fra Decléor istedenfor i tillegg til serum fra Carita og fuktighetskrem fra Dermatalogica - hos Magic.

Før det hadde jeg tilfeldigvis gått innom Estetique. Det var nesten ikke til å unngå når jeg hadde hudpleieprodukter på hjernen. Så der fikk jeg med meg tre prøver fra Ole Henriksen. Serum, dagkrem og øyekrem. Alt fra Collagen Booster-serien. Er egentlig litt usikker på om det er den jeg trenger. Men øyekremen var overraskende nok med SPF 15!

For egentlig pleier ikke øyekremer å ha SPF(solfaktor), i alle fall ikke som jeg har fått med meg. Jeg har faktisk lurt på dette lenge; skal man ta dagkrem over det partiet hvor man allerede har hatt på øyekrem eller blir det overflødig? I første omgang høres det ut som det blir for mye siden huden rundt øyne er ganske tynn og da kan dagkremen i seg selv bli for tykk. Men samtidig føler jeg egentlig ikke at man får nok beskyttelse fra forurensning, stråler osv. med kun øyekrem siden den vanligvis ikke har noe solfaktor. Så utgangspunktet mitt har hittil vært å ta et tynt lag med dagkrem over øyekremen. Siden øyekremen fra Ole Henriksen har SPF, vil det kanskje holde? Jeg får teste den ut de neste dagene og se. Vet noen av dere om andre øyekremer eller øyeserumer som har SPF??? Let me know, for da vil jeg i så fall vite hvilke! 

Xoxo Julie

Én kommentar

Kosedama58

17.12.2011 kl.15:54

Så dæ i dagens næringsliv i dag. gjorde ein fin repotasje om æ må si det sjøl.

Skriv en ny kommentar

hits