OFW vår 2011
(merk at jeg måtte strekke ut armen for å ta bilder)

Vet ikke om det er bare meg eller... meg og masse medier som ikke var heeelt fornøyd med showene på Oslo Fashion Week denne gangen. Kan man skylde på vinteren som jeg ikke liker bl.a. fordi man må kle på seg så mye at man til slutt ser ut som en Michelin-mann? Ville ikke det være en dårlig unskyldning for de som jobber med å sette opp moteuken til å gjøre den dårlig? Kan ikke huske sist det var så ille. Og VIP-menneskene som skal og bør bli sett på første rad kom seg ikke frem till setene. Designere mister sin gratis-reklame her i Norge, mens i andre land betaler de de viktige menneskene for å i det hele tatt komme og sitte på første rad. Hvorfor er det så uorganisert. Det ser ut som arrangørene graver sin egen grav. Må inrømme at jeg ikke var på mange av showene denne gangen, da. Men kanskje det var like greit også.

Jeg ankommer stedet hvor visningen skal være og går inn den første inngangen jeg ser. Der er det ganske romslig og rolig. Men jeg får beskjed av vakten om at VIP-området har inngang på andre siden. Da må jeg ut i vinterkulden igjen. Og det snør. Jeg er redd for at maskaraen skal begynne å renne og håret vil falle ut av posisjonen etter at jeg har rettet det ut. Jeg runder hjørnet og ser et laaaaangt kø som ikke ser ut til å gå spesielt fort. Det gjør ikke situasjonen min noe bedre. Jeg står og fryrser i noen minutter til jeg hører at de ikke ha oversikt over gjestelisten lenger. Så de begynner å slippe inn hele køen uten å skjekke navnet. Jeg glir inn sammen med resten. Inne er det varmere og stemningen er der. Men hvor er scenen? Den er det ingen som ser fra den kanten jeg kom inn fra. Det er bare stappet med folk på den ene siden av lokalet, så jeg tenker at det må være der. Selv om jeg kom inn i den store folkemengden er det fortsatt umulig å se scenen. Showet begynner og jeg har så dårlig sikt som jeg aldri (ikke på en eneste visning) har hatt før. Jeg tenker kanskje jeg skulle heller ha sett showet fra den vanglige avdelingen siden det så ut som det var bedre plass der enn på VIP.. Plutselig så ser jeg noen av de menneskene som var på den røde løperen isted og har egentlig sitteplasser. De står ved siden av meg fordi de ikke kom seg lenger frem, de kom ikke igjennom mengen! Whaaat..?! I utlandet får man betalt for å komme på visning, mens her kommer man ikke frem til setene en gang. Dette sier litt om standarden.. Selve showet var ca det samme som mange andre og jeg ser ikke noe spektakuært. Derfor ender jeg opp med å nesten ikke ta noen bilder i det hele tatt. Snipp snapp snute, gikk alt veldig fort uten at man skjønte hva som skjedde omtrent.

Ja ja, gleder meg til Moods of Norway-visningen på torsdag da! Disse guttene pleier å ha bra show! Og denne gangen er det adgang for alle. Så møt opp på Universitetsplassen i Karl Johan denne torsdagen kl. 18.30! Wooohoo! :P

 

Håper å se dere torsdag,

Xoxo J

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits