Helgens sprell

Action begynner alltid her før helg ennå rekker å begynne.. Dette er vanlig i min hverdag. Alt utenom det normale.

Fredag hadde jeg avtalt å treffe en veninne også skulle vi innom biblioteket. Vi avtaler å møtes et sted som passer begge, noe som tilfeldigvis var ved tinghuset. Når jeg kommer frem er veninnen min allerede der og snakker i telefon. Men hun sier: vent, jeg har en overraskelse til deg. Og jeg hadde allerede en anelse om det det var før hun rakk å legge på. Vi skal inn her (på tinghuset), sier hun. Jeg viste det!! Vi skulle plutselig på en veldig interessant rettsak istedenfor! :D Litt krydder i hverdagen har jeg ingenting i mot. ;)

Etter å ha vært på kafe litt senere, tenker vi å ta en runde i butikkene. Det tar ikke lang tid før hun finner ut at hun skal farge håret. Og vi kjøper to farger til hennes veldig mørke hår. Først skal håret avfarges (blekes), så tar man i selve fargen. Og det gjør vi når vi kommer hjem til henne. Men gjett hva, håret nærmere røttene begynner å bli for gult i motsetning til resten. Men det er for sent! Hahaha. Vi ringer noen vi kjenner som er frisør.. Selfølgelig skulle man ikke ta blekigen på røttene! Mens fargen skulle tas i hele håret. Nå vet dere det også! Evt unngår å farge håret hjemme :P Men dette gikk bra til slutt.

Lørdag våkner jeg opp litt sent før jeg begynner å rydde og vaske. Jeg får nemlig besøk av en annen veninne som skal sove hos meg. Vi tenker å dra på en innflytningsfest og evt ut etterpå. Må si at jeg liker å få oppdrag som jeg fikk på lørdag. Jeg stylet veninnen min før vi gikk ut. Full sminke og hår-styling. :DMin første drink den kvelden.På fest med David Guetta? Nei, en av nyinflyttede som ser ut som Guetta med ynglyngsparykken sin :P hihih

Søndag våkner jeg først opp aaalt for tidlig..Og er svimmel. Så sover jeg litt til og det var veldig deilig å stå opp når man føler seg bra. Senere på dagen får jeg i meg en goood sushimiddag og reparer dagens form med en drink...eller to ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits