Julegavetips: "Duft av parfyme", Vendela K.

Har dere lest den nye boken "Duft av parfyme"?

"En parfyme kan si myemye uten at du trenger å bruke ord eller bilder", sa parfymeskaperen som har jobbet for Chanel siden 1976

Duft av parfyme ble lansert på senhøsten av Vendela Kirsebom via forlaget Aschehoug. Dette er bare en av de mange bøkene Vendela selv har skrevet- og medvirket i.

Boken Duft av parfyme sklir fint inn i serien med bøker hun allerede hadde utgitt som bl.a. "Kropp", "Hår", Make-up" og "Hud". Disse ble også utgitt av samme forlag.

Boken er flott dekorert og er lke fin å gi gave som å ha i hjemmet hos en selv - just in case ;) Jeg tenker at denne er et must for alle som er interesserte i skjønnhet og velvære og i mote. Husk at under mote-kategorien er det ikke bare det som synes som gjelder. Duft er noe du også bærer med deg. Den vil understreke din personlighet. Derfor er det vanskelig å la være å kjøpe ennå en ny flaske av den gamle parfymen din. Men når nye parfymer blir lansert, blir de in. Men det er ikke gitt at alle typer parfyme vil passe deg. Du vil vel ikke bruke klær som har et snitt som ikke passer deg og gjør at du ser større ut enn det du egentlig er.

I boken får vi oversikt over alle de mest kjente klassikere, historien, typer dufter, hvordan man kan finne sin egen duft og mye mer. Alt går ut fra de grunleggende til dagens utvikling. Men det er ingen tung bok å lese. Lurer du på noe kan du bare slå opp raskt og enkelt. Et diskre bokmerke er sydd til boken. Inn i mellom finner man smarte sitater fra kjente mennesker i parfyme- og fashion-verden.

Boken selv er en tidsløs klassiker. Passer for alle aldre, både for kvinner og menn.

Vendelas favorittparfymer(f.v.): L'artisan Parfumeur Patchouli Patch, Chanel No.5, Annick Goutal EAU D?hadrien

Alle favorittparfymene til Vendela kan du finne hos Vinderen Parfymeri. Chanel selges hos de fleste parfymeriene, mens de to andre er vanskeligere å støte på.

Viste dere at Marilyn Monroe sa en gang at det eneste hun hadde på seg i sengen var Chanel nr.5?

Nå har dere fått mange julegavetips i dette innlegget!

 

"En kvinne som ikke bruker parfyme har ingen fremtid", Coco Chanel

Xoxo Julie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits