OFW høst 2010


Ok, jeg trodde at jeg var litt treg med å gi dere litt insider view fra Oslo Fashion Week. Og jeg trodde det var "old news" som hadde kjølnet allerede. Men neida, magasinet Massiv har med OFW-innlegg i sitt siste utgave. Det er sånt som gir meg litt ekstra boost til å legge ut mine inntrykk fra OFW aug. 2010! :D

 


Antrekk: skjorte fra Ralph Lauren, shorts husker ikke, veske og sko kjøpt i Ukraina, øredobber fra Cecilie MelliPeder Børresen - en av gründere til Moods of Norway - med nyvunnet pris som årets moteambasadører

 Yes, we looove goodiebags og de kuule brillene fra Fam Irvoll!

Viste dere forresten at Fam har gått inn for samarbeid med Arts & Crafts? Resultatet kan dere tenkte frem selv (= ooh, yeah, dritkult)

Visningen var selfølgelig fantasifull med godt gjenkjennelig Fams stil. Denne gangen var tegneserier hovedinspirasjon for kolleksjonen

"I know it`s late but..."
Mitt antrekk besto av: øredobber fra A&C, muffin-smykke fra en lekebutikk i Stockholm, brosjen er vintage, høyre arm: armbånd er selvlaget, ring fra Chanel, venstre arm: klokke kjøpt i USA, armbånd selvlaget, sort ring fra Mango og sølv Hello Kitty-ring fra Sanrio. Kjole fra Baby phat, tights fra Filippa K, sko kjøpt i London, veske kjøpt i Kiev.


Var også innom Venti Uno-visningen. Fin livemusikk med flotte dansere var hovedingridiensen. Ellers ganske så enkle kjoler. Litt kjedelig etter min smak.

 

Endelig var det klart for en eventyrlig kveld med Moods of Norway! Ja, eventyr var nettopp kveldens tema med troll og Askeladden og alt som hørte med. Hele showet hos Moods-guttene var som alltid nydelig gjennomført. Eventyret startet allerede da man var på vei til Kongsgården på Bygdøy. Ettersom bussen vår stoppet ved hodedveien var det et lite stykke å gå(ja, med stilettheler). Noen som gikk noen meter foran meg ble selfølgelig litt skvetne etter at de oppdaget at det var et par troll som satt i buskene og koste seg med grøt.. ;)


Moods` mange freshe nyheter..


Moods` moonboots


Og andre fine ting..også praktiske som man kan ha med på reise som trillekoffert og paraply(i bakgrunnen)


Den legendariske Moods-limoen har fått en ny vri..Den pleide å være bare rosa.. Mens den rosa traktoren var selfølgelig på plass :)
De kjekke kompisene mine ;)
Antrekk: Jakke og cargigan og smykke kjøpt i Barcelona, belte tilhørte et skjørt fra Zara, veske kjøpt i Kiev, sko kjøpt i London, kjole fra en liten butikk som ligger like ved Ibsen-huset langs slottsparken, paraply fra Accessorize.

 

Et glimt av showet kommer her.. en var en gang.. Askeladden aka Christian Ringnes.. ;)

Også rødhette..


Som ønsket at publikumet også skulle få litt kulturell underholdening av syngende artister og komikere..

Også kom eventyrprinsessen i en nyedlig kjole..

..hun kom og gikk. Og snipp-snapp-snute, så var eventyret ute..!Så kom hovedpersonene.. ;)

Psst, skjekk også ut hva fremmøtte hadde på seg! Gå inn på "Inspirasjon" her.

Xoxo Julie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits