Lojalitet..?

Lojalitet

Hvor går egentlig grensen fra å være lojal til å være svikfull? Mange tror at man må være lojal fullt ut for å kunne kalle seg lojal. Men når du er en tredjeperson og ønsker å være lojal ovenfor begge parter? Skal man da kun velge én? Du har jo ikke problemer med noen av dem, Det er bare de som har problemer med hverandre.

Velger du en vil det være direkte svik ovenfor den andre. Men hva hvis du velger å støtte opp begge. Vil det da være svik ovenfor begge ettersom du ikke ønsker å bryte opp med noen av dem? Hva gjør man da?

Og hvis man først velger å "beholde" begge og være lojal mot begge partene. Hvor går grensen for det, hvis den ene personen ikke godtar den andre og snakker stygt om han/hun. Å henge seg på akkurat den samtalen vil være svikfullt mot den andre. Selfølgelig.

Når en person ikke klarer å leve uten verken den ene eller den andre, fordi begge er viktige for livskvaliteten. Må man prøve å finne en balanse i mellom de. Prøver man å få 1+1 til å bli 2, kan man resikere med å ende opp med 1. Jeg tror man må kunne ta sjangser her i livet, også av større betydning. Veier man opp mot hva man får igjen får det kan det være verdt å miste noe som koster deg mindre. Hele livet vårt baserer seg på å ta valg, så her gjelder det "å holde tungen rett i munn" og tenke seg om. So what will it be - A or B?

(Det kan godt hende at jeg tenker feil. Men alle vi tenker forskjellig.)

Love u all

Xoxo J ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits