Søndagsaktivitet a lá Julie

Søndag er en fin dag for å "catche'" igjen det man ikke hadde fått gjort i løpet av uken, før neste begynner. Eller ting man vanligvis ellers ikke tar seg tid til i den travle hverdagen. (Sån som for min del - det å skrive på bloggen her, for eksempel. Selv om jeg prøver i ukedagene også :P)

Ting man vanligvis glemmer er å ta seg tid til seg selv. Ta en laaang hårkur uten å stresse med å vaske den av før man hopper ut av dusjen. Og da prøver å få fønet håret fortest mulig før man skal dra. -Ja,  dere gjettet riktig! ;) jeg tok meg en 15-min-hårkur i dag. Og nå lukter håret mitt fantastisk! (By the way, jeg brukte den blå serien fra Redken).

En annen ting mange glemmer inkludert meg, er å vaske sminkekostene. Vi overser dem fordi vi ikke tenker over de små tingene. Så nå har jeg bestemt meg for å prøve å huske å vaske kostene mine minst en gang i uken. (Da bruker jeg shampo, helst uten parfyme). Dette med tanke på hvor ekkelt det egentlig kan bli. Vi tar med oss kostene over alt og bærer dem rundt med oss i vesken. (Jeg prøver å legge de inn i en liten sminkemappe når jeg tar med meg kostene, så de ikke blir liggende i vesken). Uansett om de ligger hjemme hos deg, i vesken eller om du prøver å pakke dem inn, får de på seg masse bakterier. Og når man ikke vasker kostene ofte nok, vil bakteriene trives i omgivelsene. Hva er da vits med å rense ansiktet om morgenen hvis man likevel skal koste ansiktet med en skitten pudderkost rett etterpå? Vi går jo ikke med skitne klær, vi spiser med rent bestikk, vi vil ha hvitt og rent ark når vi skal male/tegne/skrive. Men kostene som vi bruker på ansiktet, som vi ser hver dag, blir oversett?  Det kan defor også komme urenheter på huden. Kanskje føre til allergiske reaksjoner også?

Ok, nå tror jeg dere har skjønt poenget her. På tide med handling! ;)

Xoxo Julie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits