Tips for negler

Pene negler er ikke bare fine å se på, men det er som regel også et tegn på en sunn livsstil. (Samme som med fint hår og fin hud). Kanskje ikke så greit når det nettopp har vært sommerferie med mange fester og drikke. Løsningen er her! Og den har egentlig vært her i mange år uten at noen hadde fortalt meg om den.. :( Da må jeg jo bare dele dette med dere også! :D


Créme Abricot fra Dior

Denne lille kremen er et vidunder! Bare smør den på neglene og neglebåndene og massér inn. Etter et par ganger får den neglene til å se sunne ut. Gjør du det gjevnlig blir de ganske sterke. Jeg har selv slitt med å spare ut til lange negler. Men nå trodde noen av guttevennene mine at jeg hadde fake negler. Det er forde de var så lange og tuppene var så hvite. Det var uten at jeg hadde brukt noen form for neglelakk, bare polert dem.  Fantastisk?! Denne er ganske drøy og holder seg lenge. Kostet ca 210 kr på tax free. 

Og i går bladde jeg nemlig i bladet til mamma - Tara. Og gjett hva jeg ser der. Denne kremer har vist vært på markedet helt siden 60-tallet. En klassiker, altså. Følte også at det var en påminnelse om hvor mye det er man ikke vet. Og man kan prøve å holde seg oppdatert hele livet uten å få med seg alt. Men nå har jeg oppdatert dere da, i det minste ;)

Xoxo happy-Julie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits