liten oppdatering

Heisan på dere!!

Nå er det lenge siden ejg har blogget men tenkte jeg likevel skulle stikke innom i den travle hverdagen. Det er myyye som skjer om dagen. Men skal prøve å besøke bloggen litt oftere. :)

Til tross for den travle hverdagen har jeg også fått hygget meg litt. En av mine aller beste venner kom innom Oslo sammen med kjæresten. Det var veldig hyggelig å endelig få hilst på han! Veldig søte folk. Vi tenkte å gå oss en tur i Frognerparken etter å ha tatt en kaffe sammen. Ja..men gjett hva som skjer akkurat i det vi går igjennom portene til parken? Selfølgelig måtte det begynne å regne. Først litt, men den utviklet seg ganske fort. Men så sporty som vi var, bestemte vi oss likevel til å gå innom parkens høydepunkt.Thomas, vennen min til venstre med skjerfet :)


 Natt til 1.mai-feiring ble det ikke på meg i år. Men det gjorde egentlig ikke så mye.. Man kan jo alltid ta igjen minst like bra, dagen etter for eksempel! Haha :P Og jeg klarte jo ikke å motståøredobbene til Cecilie Melli.. Så de måtte selfølgelig utnyttes!! :D

Jada, og sån ser jeg ut etter en kveld på byen.. Men med nye øredobber!
(ja, jeg har blitt lysere i håret også ;)C u soon! :P
Xoxo Julie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits