J&J på nye eventyr

For en helg.. Julie og Jorid på nye eventyr

Jorid, en veninne av meg hentet meg hjemme hos foreldrene mine i Østfold lørdag kveld for å kjøre inn til byen. Det var god stemning i bilen, men vi begynte å bli litt stresset da vi ikke skjønte hvor vi skulle kjøre for å komme til meg da vi ankom byen. Oslo er en ulogisk by. Det har vi fått erfart.

Det er ikke alltid like greit å være to blonde jenter som prøver å finne frem. Stefaren min hadde forklart hvilke skilt vi skulle følge. Men på veien så trodde jeg at kunne en snarvei og det ville vi prøve ut. En "snarvei" ble en omvei da vi kjørte rundt og kom hele tiden fram til samme sted. Til slutt måtte vi kjøre et stykke tilbake for å kjøre en annen vei og fulgte google-kartet på mobilene. Men da klarte vi å kjøre oss bort igjen, samtidig som vi var et skrit nærmere målet. Vi hadde plutselig havnet i Maridalen..  Og google-kartene på våre tlf fungerte ikke akkurat best, så de er ikke til å anbefale! ;)

Kvelden begynte å bli sen, men Julie og Jorid har fårtsatt ikke gitt opp håpet om (flere) nye eventyr.

Da vi kom frem til Emil&Samuel ble jeg gjenkjent av de som sto i døren på VIP-køen. Han ene hadde sett meg på face. Hehe :P Det er jo altid hyggelig. Ettersom kvelden gikk aalt for fort hadde vi ikke lyst til å dra hjem ennå. Så vi dro på nashspiel til en om heter Mikkel på Aker Brygge.
På vei ut oppdagen Jorid at noen trær i nabolaget så ut som kaktuser.. Det hadde jeg aldri tenkt på førTaket på Emil&Samuel <3 <3 <3

Klare for nashspiel ;)
Og på vei hjem.. nydelig utsikt over VikaJorid i heisen
De hadde fortsatt ikke tatt av all julepynten på flere av bygningene på Aker Brygge

Speil i taket i heisen måtte utnyttes.. ;)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits