Dagens gossip å dele med dere

I livet mitt så er det typisk at enten så skjer det ingenting, eller så skjer alt på en gang. Det er tydeligvis ikke bare mitt liv som har et sånt mønster, har jeg funnet ut. En veninnne av meg har kanskje noe mer turbulent liv, til og med.

Her om dagen hadde hun overnatningsbesøk av sin bror. Mens hun sto i dusjen, fikk hun plutselig besøk av han hun dater. Tilfeldigvis hadde han akkurat vært på jobb og hadde på seg sin politiuniform.. Så da broren skulle åpne døren, trodde han at politiet var ute etter søsteren hans. Og lurte på hva som skjedde før han åpnet døren. Men da date-mannen kom inn og så at broren åpnet døren..og veninnen min var i dusjen, var det nå han selv som lurte på hva som egentlig skjedde. For han hadde ikke noe anelse om at det var broren..!!

Da date-mannen kom tilbake også neste dag.. var det nå en veninne av venninnen min som var der..og selfølgelig overnatte! Date-mannen måtte ha en forklaring på hva som skjedde - igjen. :P

Dere trodde at det var alt..? Åh, nei, historien er ikke avsluttet ennå..

For et par av fettere til hun samme veninnen har planlagt å komme på overraskelsesbesøk til henne med overnatning. Og de kommer i dag! Lite viste hun veninnen min at hun skulle få besøk av de to, da hun avtalte med date-mannen at han skulle komme til henne i kveld.. 3.dag på rad!

What happends next..? Drama eller vil nye venneforhold knytte bånd? Det gjenstår å se.


Stay tuned,
Xoxo Julie

6 kommentarer

digggris

17.03.2010 kl.15:37

Søt blogg :D

Catharina

17.03.2010 kl.15:37

fin blogg<3 melde deg på topplista mi?

maria iren :)

17.03.2010 kl.15:42

jeg hvet hva du mener. besteveninna mi flytta idag. det er ikke lette dager !

Astrid

17.03.2010 kl.15:47

fin blogg :-)

Ta gjerne en tur innom min!

kawline

17.03.2010 kl.15:55

Rosa blogg! :D

dthituvy

17.03.2010 kl.18:47

ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

hits