Trening holder deg ung

Hvor viktig er det å trene?

Hvis du er opptatt av å holde deg ung, frisk - fysisk og psykisk kan trening bli en veldig viktig del av din hverdag. Det yttre utseende kommer alltid fra det indre. Det som går inn - det kommer ut. Spiser du f.eks. pizza eller potetgull(spesielt sistnevnte), som inneholder myyye fett er det lett å få urenheter på huden. Da hjelper det ikke så mye med ansiktsrens.

Det har blitt anbefalt å trene 3 ganger i uken hvis du vil opprettholde det nivået du er på. Og trene 4-5 ganger hvis du ønske å oppnå høyere resultater. Men selfølgelig, det er relativt. Den som f.eks ikke trener i det hele tatt, begynner å trene 3 ganger i uken vil raskt kunne se resultater. På et eller annet tidspunkt stopper resultatene å forhøye seg og da må man jobbe hardere.

Når du holder kroppen i gang gjevnlig vil også de indre organene kunne få en bedre helse. Har du aldri lurt på hvorfor vi ser "syke" ut, eller "ser ikke ut" i det hele tatt når vi er sengeliggende? Det er fordi kroppens immunforsvar jobber for å bryte ned bakteriene eller få orden på annet som ikke er som det skal.

De dagene vi er glade, så "stråler" vi. Det er fordi det fungerer sån: fra innsiden og ut ;)

Så når vi trener trener vi hele kroppen, innefra og ut. Vi kan f.eks. se at når vi trener styrke får vi større muskler som bygger seg opp. Det samme kan vi tenke vi gjør med alle andre organene i kroppen uten at de vokser i størrelse da, selfølgelig. Men - de blir sunnere. Ikke minst for vi den fine gevinsten med å se strammere ut og kan forme kroppen vår som vi vil, nesten. :)


Inspirert er jeg

Jeg begynte å tenke på å skrive denne artikkelen etter å ha lest en annen som er lagt ute på Side2(trykk her for å åpne artikkelen) sine sider. Det er et intervju med Lillian Müller. Der avslører hun nemlig hvorfor hun ser så bra ut i en alder av 58 år. Så der har dere et levende bevis!

Jeg selv prøver å få trent med gjevne mellomrom. Kan likevel innømme at jeg kan ha mine slappe periode hvor jeg kommer ut av rutinen. MEN jeg kommer alltid tilbake til den! <3 <3 <3


Xoxo Julie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits