Sovesøndag..

Ahh, så deilig! Fikk sovet leeeenge i dag. Digg! Fikk god frokost og masse godteri i dag tidlig. Men jeg burde kanskje ikke ha spist så mye i dag etter gårsdagen..

I går dro jeg til Østfold hjem til foreldrene mine etter å ha vært innom en av besteveninnene mine. Fikk kaffe hos henne og det ble mye jentesnakk. Men det ble mye stress for meg med å rekke togene.. Så turen ble litt utsatt.. Hehe.

Så dro jeg og mamma på jente kveld i et selskap som en veninne av mamma holdt hjemme hos seg selv. bortsett fra at mannen hennes var også hjemme for å servere oss. Hihihi :P Husk at det er kvinnedag i morgen, 8.mars! Vi fikk masse god mat..og selfølgelig drikke. Selskapet ble ganske høylydt etter hvert med så mange "jenter" som vi var + hunden Laika. Og ettersom mannen til vertinnen holdt seg for det meste i bakgrunnen ble noen hemmeligheter avslørt denne kvelden også. Hvor lenge de klarer å forbi nettop det de er - hemmeligheter - vel, det gjenstår å se. For så langt jeg vet, så pleier tankene å bli gjenspeilet i handling...

Mer sladder kommer etter hvert, so stay tuned ;) Bildene fra kvelden kommer også!

Xoxo Julie

Én kommentar

Bøtta Pedersen

07.03.2010 kl.15:19

:-)

Skriv en ny kommentar

hits