Sooool!


Ser ut til at det blir mer sol i Oslo i dag enn i går! :D Da er det bare å ta i bruk solbrillene igjen! Men husk beskyttelse dere!

Viktig å beskytte huden i ansiktet ettersom den er mer ømfintlig enn på resten av kroppen. Ta på en god serum under den dagkremer du bruker, Serum gir en ekstra beskyttelse enn det krem vanligvis gjør, samtidig som den forsterker kremens funksjoner. Derfor er det også lurt å kjøre krem og serum fra samme serie. Jeg har ikke det akkurat nå, men tester ut en serum fra Clarins for tiden. Bi-serum "anti soif". Den er veldig god og huden føles veldig glatt og gjevn så snart den tørker inn.
Og så skal jeg ta på den nye kremen som jeg kjøpte i går, Hydraskin Rich fra Darphin. Den er helt herlig! Jeg føler at jeg får babyhud av denne. Just love it! Litt dumt at Darphin ikke selges i alle hudpleieforretninger, noe som gjør at man må dra til et sted bare for å kjøpe den. Men det blir likevel verdt tiden. Jeg kjøpte min på Face It i Bogstadveien, men vet at de har den også hos frisørsalongen øverst på Oslo City. (Og ingen prisforskjell). Jeg ble egentlig litt skuffet da jeg ikke fant noen produkter fra Darphin på tax free i det hele tatt. Og i alle de tax free-butikkene jeg har vært i har jeg fortsatt ikke funnet det. Har dere? Evt hvor?

xoxo Julie ;)


Én kommentar

Robin Vikaune

02.03.2010 kl.12:55

Så bra Julie! Velkommen til bloggverdenen!! Vi sees fredag!

Skriv en ny kommentar

hits